Sosiale medier

Nå skal det bli lettere for skapere å tjene penger på Instagram

July 1, 2022

Instagram lanserer fire nye funksjoner som skal gjøre det lettere å tjene penger.

Jeg er Stine

SOME EKSPERT OG MARKEDSFØRINGSNINJA!
På denne bloggen får du nyheter, kunnskap og gøye ting om markedsføring og sosiale medier

hallo!

Klar for å skape muligheter?

La oss jobbe sammen!

Dette er begynnelsen på alt du drømmer om, og jeg er her for å hjelpe deg.

Tidligere i år lanserte Instagram en skaper-portal for å hjelpe skapere å vokse. Nå lanserer de fire nye funksjoner som skal gjøre det lettere å tjene penger gjennom Insta. I videoen hvor funksjonene blir annonsert forteller Instagramsjefen, Adam Mosseri, at Insta ønsker å kontinuerlig sørge for nye måter skapere kan tjene penger på.

De fire nye oppdateringene er:

Creator Marketplace

Creator Marketplace er et nytt område i Instagram-appen. Her kan merkevarer og skapere finne hverandre og avtale potensielle og nye måter å jobbe sammen. Mosseri sier at “merkevare-innhold er en multi-million industri på Instagram”, og at det er derfor de har lansert denne funksjonen.

I Creator Marketplace kan skapere velge ut merkevarer og kategorier som passer sin egen merkevare. Slik vil samarbeidsmulighetene som dukker opp være en god match – sweet?!🥳

Meldinger fra samarbeidspartnere vil komme i en egen mappe i DM. Det gjør det enkelt å holde styr på samtaler med pågående og potensielle partnere. I tillegg vil merkevarer få mulighet til å sende prosjekter direkte til skapere. Disse prosjektene inneholder detaljer og krav angående en samarbeidsmulighet. Og skapere vil på denne måten enkelt kunne godta eller avslå tilbud.

Instagram Creator Marketplace

Ifølge Instagram vil det også snart komme en egen funksjonalitet for betaling. Slik kan skapere enkelt få betalt av merkevarer de samarbeider med gjennom Insta, og de får god oversikt over alle innbetalinger.

Kryssposting av Reels til Facebook

Det har lenge vært mulig å få Reels publisert til Facebook. Forskjellen er at du nå proaktivt kan kryssposte til Facebook. Det vil si at du også får tilgang til alle verktøyene for inntektsgenerering som Facebook tilbyr. Blant annet overleggsannonser og Facebook bonuser💸

Meta har annonsert at det snart vil bli mulig å bruke “betalt partnerskap”-merket på Reels-innhold på Facebook også.

Ekspansjon av NFT

Tidligere har NFT på Insta kun vært tilgjengelig i USA, men det er nå utvidet til seks nye land. Insta ønsker etterhvert å ekspandere til hele verden.

NFT – HVA?🧐

NFT står for “non-fungible token”. I hovedsak er det et bevis på at du har det unike eierskapet over noe som ikke er fysisk, men gjerne digitalt. Det kan være kunstfiler, lydfiler, videofiler, gjenstander i videospill, osv.

Ingen avgifter for skapere før 2023

Tidligere har Insta gått ut med at de ikke skal ta noen avgifter av sine skapere før i slutten av i år. Nå har de utsatt enda et år, og vil ikke ta avgifter før i slutten av 2023. Avgiftene det er snakk om er små avgifter for ulike bruk av appen.

PS! Har du fått med deg de siste Insta-nyhetene?

“Grid Pinning” gjør at du kan feste dine beste innlegg øverst

Instagram-oppdateringer sørger for bedre kreditering til skapere

+ Vis kommentarer

- Hide Comments

legg igjen en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

100 Reels idéer

HENT HER

GRatis ressurs

Instagram e-bok

HENT HER

Gratis ressurs

 Top Resources

Den ultimate planleggeren


Det er mulig å:
• Å bryte ut av tidsklemma
• Få tid til det du faktisk ønsker
• Våkne uthvilt og med kontroll
• Endelig ha overskudd
og få slutt på prokrastineringen en gang for alle

Bestill nå!

VIP PLANLEGGER

Få kontroll
Nå målene dine