Sosiale medier

“BeReal”-funksjon kommer (kanskje!) til Instagram

August 24, 2022

IG Candid heter funksjonen, som vil du skal dele et bilde innen en bestemt tid på et bestemt tidspunkt.

Jeg er Stine

SOME EKSPERT OG MARKEDSFØRINGSNINJA!
På denne bloggen får du nyheter, kunnskap og gøye ting om markedsføring og sosiale medier

hallo!

Klar for å skape muligheter?

La oss jobbe sammen!

Dette er begynnelsen på alt du drømmer om, og jeg er her for å hjelpe deg.

Hold deg fast – Instagram fortsetter å teste ut nye funksjoner😅. I det siste har de blant annet lansert funksjoner som gjør det enklere enn noen gang å lage Reels, introdusert “grid pinning” – så du kan feste innlegg til toppen av profilen din, og kryssposting av Reels mellom Instagram og Facebook (endelig!). Nå jobber Meta med en funksjon veldig lik appen “BeReal”.

Forfjamset ansiktsuttrykk med briller i hånda. Foto

IG Candid Challenges

IG Candid er navnet på funksjonen, hvor brukere blir bedt om å dele et bilde innenfor en tidsramme på to minutter. Hver dag, på bestemte tidspunkter, vil brukere få en varsling hvor de blir bedt om å dele et bilde. Bildet må deles innen to minutter, og det er dual camera som brukes: En funksjon som lar deg bruke frontkamera og bakkamera på samme tid.

Hvordan den nye IG Candid funksjonen vil se ut på Instagram. Illustrasjon
Foto: Alessandro Paluzzi

Meta har bekreftet til nettstedet The Verge at de tester ut en prototype av funksjonen. Christine Pai, talsperson i Meta, sier at funksjonen blir testet internt, ikke eksternt. Det betyr at det ikke er sikkert funksjonen i det hele tatt vil bli tilgjengelig for oss.

Men let’s be honest😉. Etter inntoget av Stories etter Snapchat kom, Reels etter TikTok tok verden med storm, og dual-kamera etter BeReal kom på markedet, er sannsynligheten stor for at også dette blir en funksjon vi kommer til å se mer av.

Ikke hørt om BeReal?

BeReal er en app som ønsker å hjelpe folk med å ta et steg tilbake fra det store fokuset på fine feeder. Idéen er at brukere ikke skal kunne bruke tid på å velge ut og redigere bildene de legger ut. Hver dag, på ulike tidspunkt, sender appen ut en notifikasjon og ber brukerne dele et bilde om hva de driver med akkurat nå. Bildet må tas og deles innen en tidsramme på to minutter.

Selv sier BeReal om appen:

“BeReal er den enkleste fotodelingsappen (…) Hver dag på et bestemt tidspunkt, vil alle ta og dele et bilde innen to minutter (…) BeReal vil ikke gjøre deg kjent. Hvis du ønsker å bli en influenser kan du bli på TikTok og Instagram”

Ps! Du finner alle de nye Insta-oppdateringene her! Eller hopp inn på Insta og si hei!

+ Vis kommentarer

- Hide Comments

legg igjen en kommentar

  1. […] Det er oppdateringer etter oppdateringer.😅 Vi snakker Reels, remixer, algoritmer, NFT’er, IG Candid (Instagrams nye testversjon av BeReal) og mye […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

100 Reels idéer

HENT HER

GRatis ressurs

Instagram e-bok

HENT HER

Gratis ressurs

 Top Resources

Den ultimate planleggeren


Det er mulig å:
• Å bryte ut av tidsklemma
• Få tid til det du faktisk ønsker
• Våkne uthvilt og med kontroll
• Endelig ha overskudd
og få slutt på prokrastineringen en gang for alle

Bestill nå!

VIP PLANLEGGER

Få kontroll
Nå målene dine