Hva jeg gjør

Jeg har de siste årene jobbet med tusenvis av ambisiøse, råe og unike gründere. Jeg elsker hver og en av de! Hvordan kan jeg hjelpe deg?

interessert? Scroll videre!

Tjenester og produkter

SOME EKSPERT OG ONLINE MARKEDSFØRINGSNINJA.

JEG HJELPER GRÜNDERE OG SMB BEDRIFTER Å DOMINERE I SIN NISJE GJENNOM STRATEGIER SOM FAKTISK FUNGERER I DAGENS ONLINE VERDEN. 

Du kan masse allerede, men trenger å ta kreftene til et nytt nivå. Du trenger en som forteller deg hva som funker.
Du trenger meg.

Du har kommet til rett sted!


Jeg må bare si, tusen takk for at du lærer bort alt det du gjør. Jeg har fått så mye mer connection med mine følgere og god respons. Folk svarer på spørsmål, stiller spørsmål og brandet mitt har begynt å bli synlig for folk jeg ikke kjenner. Jeg får tilbakemelding fra fremmede og blir delt hos andre.

Tusen millioner takk! Kurset ditt er så gjennomført, godt laget og så enkelt å følge. Jeg elsker det og føles som litt 'gøye' oppgaver hvor jeg får litt alene-tid på meg selv og mitt, nærmere jeg setter med ned med det. Takk for at du har satt det sammen. 

Amanda Costa Thompson

GRÜNDER - BRYLLUPSGLEDE.NO

neste→

"Jeg har mer enn tidoblet salget av mitt online kurs siden jeg begynte på Stine sitt kurs! Livet mitt har blitt totalt snudd opp ned (på verdens beste måte). Må av og til klype meg selv i armen for å sjekke at dette er virkelig. TUSEN takk Stine, det jeg har lært av deg har forandret livet mitt! No joke.!"

Line

GRÜNDER - Positiv Fødsel

NEXT →

oNLINEKURS-ELEV

Måter vi kan jobbe sammen

Hvert år jobber jeg med noen få utvalgte bedrifter og gründere. Om du allerede har et produkt og er klar for massiv vekst, fyll ut søknaden under. 

COACHING

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan skalere din business med online kurs?

onlinekurs

Jeg har SÅ lyst å henge med deg! Jeg tilbyr skreddersydde foredrag, workshops og strategisamlinger for deg og ditt firma.

foredrag og workshops

Coaching

La oss ta en prat!

Jeg jobber kun med noen få eksklusive kunder hvert år, er det deg? Er du klar for å få livet snudd på hodet på den beste måten? Ta kontakt, så tar vi en prat. Jeg gleder meg til å snakke med deg!

Dette er for deg om du er i en posisjon der du er motivert for å investere i deg selv og din business, du er forberedt på å jobbe hardt og gjøre det som må til for å ta dine resultater til himmels. 

1-1 coaching

Hvert år jobber jeg med noen få utvalgte bedrifter og gründere. Har du et produkt og er klar for massiv vekst?

Onlinekurs

Les min mini-guide!🤩

Jeg har hjulpet tusenvis av nordmenn med strategi i sosiale medier og solgt online kurs for over 1,2 millioner kroner på UNDER 3 måneder, og nå er jeg her for å fortelle deg hemmeligheten du trenger å vite hvis du vil lykkes med, og tjene penger på, å selge onlinekurs.

Onlinekurs som selger! Dette kurset Dette kurset gjør det enkelt for deg å definere tema, innhold og oppsettet for ditt første onlinekurs, noe som igjen gjør deg klar til å umiddelbart lansere et produkt folk ELSKER!

PerfeKt for deg som:

Ønsker å lære mer om hvordan du kan skalere din business med onlinekurs.

Foredrag og Workshops

MORE INFO PLZ!

Jeg er en markedsføringsninja, en sosiale medier-ekspert og en salgs-badass! Jeg vet hva som funker, og nå vil jeg hjelpe deg eller din bedrift!


Ser du etter en energisk foredragsholder, konferansier eller keynote speaker til din konferanse, event eller kanskje til og med galla middag?

Foredrag og workshops

Alle mine foredrag og workshops er skreddersydd for deg og din merkevare.

"Denne dama er helt rå!"

Jeg elsker at Stine nerder med algoritmer og tall, trender og stiler på Insta sånn at vi kan dra nytte av det. Hun er nesten litt synsk også, for hun vet hva som skjer i fremtiden og oppdaterer oss sånn at vi er forberedt. Denne dama er helt rå! 

Sandra Lyng

Artist og Gründer

Jepp, det fungerer!

"Kurset ditt er så godt laget, godt gjennomført, og så enkelt å følge."

Jeg må bare si, tusen takk for at du lærer bort alt det du gjør. Jeg har fått så mye mer connection med mine følgere og god respons. Folk svarer på spørsmål, stiller spørsmål og brandet mitt har begynt å bli synlig for folk jeg ikke kjenner. Jeg får tilbakemelding fra fremmede og blir delt hos andre. Tusen millioner takk! Jeg elsker det og føles som litt 'gøye' oppgaver hvor jeg får litt alene-tid på meg selv og mitt, nærmere jeg setter med ned med det. Takk for at du har satt det sammen.

Amanda Costa Thompson

GRÜNDER - BRYLLUPSGLEDE.NO

"Engasjerande, fagleg sterk og god på å formidla sin kunnskap ut i salen."

Me hadde forventningar til Stine - og desse vart innfridd med glans. 
Stine leverte på alle punkt når me leigde ho inn på ein konferanse hos oss. Stor begeistring i salen over ein god time full av viktig og nyttig kunnskap, formidla med både engasjement og klokskap.

Astrid Kjellevold

DAGLIG LEDER - ATHENO

Lær mer her

InstaAkademiet

Vil du lære hvordan du kan vokse på Instagram?

I Insta Akademiet lærer du hvordan du skaper en profil som skiller seg ut, hvordan du definerer din nisje og treffer det riktige publikummet, hvordan du posisjonerer deg selv som en tankeleder, og hvordan du optimaliserer ditt innhold. I tillegg får du vite hvordan du planlegger, produserer og poster innhold på en MYE mer effektiv måte.

Og det er mye, mye mer. Er du klar?

Mer info plz!

VIP Alliansen

Lei av synkende omsetning og dårlig tid?
Gründere og markedsførere blir dratt til alle kanter.
Det føles som vi skal kunne  ALT, og informasjonen er overveldende. Hva skal man gjøre? Når? Hvorfor?

VIP Alliansen er for ambisiøse gründere motivert for
vekst og suksess!

Finn ut mer!

VIP Planlegger

Klar for å endelig ta kontroll over oppgavene dine?
VIP Planleggeren hjelper deg med å nå målene dine. Etter måneder med research, prøving og feiling, utviklet jeg VIP metoden. En metode som sikrer at jeg oppnår målene jeg setter meg, samtidig som jeg tar vare på meg selv.

VIP står for Visualiser Implementer Perfeksjoner. Jeg bruker metoden på alle områdene i mitt liv, og nå er den tilgjengelig også for deg.

MINE PRODUKTER:

100 Reels idéer

HENT HER

GRatis ressurs

Instagram e-bok

HENT HER

Gratis ressurs

 Top Resources