Online kurs

Usikker på hva slags online kurs du kan lage? Her er 54 idéer!

January 17, 2022

Du må bare ha en god idé, kunnskap om temaet du skal snakke om – og en god dose lidenskap.

Jeg er Stine

SOME EKSPERT OG MARKEDSFØRINGSNINJA!
På denne bloggen får du nyheter, kunnskap og gøye ting om markedsføring og sosiale medier

hallo!

Klar for å skape muligheter?

La oss jobbe sammen!

Dette er begynnelsen på alt du drømmer om, og jeg er her for å hjelpe deg.

Å lage online kurs er ikke så vanskelig som folk tror. Ofte må du bare ha en god idé, kunnskap om temaet du skal snakke om – og aller helst en god dose med lidenskap i bunnen. For det er nettopp denne lidenskapen som skiller deg og ditt produkt fra andre i samme nisje. Jeg får ofte henvendelser fra personer som ønsker å lage et online kurs, men som er usikre på hva slags kurs de skal lage. Eller kan lage for den saks skyld. Her er noen tips for å komme i gang!

Du trenger ikke være ekspert innen et tema for å lage et kurs. Du må bare være bedre på det enn noen andre. Ikke alle andre. Noen. Selv har jeg laget flere online kurs, men jeg tar fremdeles kurs hos andre for å utvikle meg selv og bli bedre i jobben min. Som igjen hjelper deg til å bli bedre i din. Og mest sannsynlig vil ikke kundene som tar mine kurs gjøre det noe bra i de kursene jeg tar. Rett og slett fordi nivået blir litt for avansert. På lik linje som jeg ikke skjønner mye av de kursene som mine mentorer tar. Ser du hvor jeg vil hen? Vi kan altså bryte det ned til de minste detaljer – og du vil alltid finne noen som ønsker å lære akkurat det du kan om temaet.

Like enkelt er det å komme opp med en idé om hva du kan lage kurs om. Det trenger altså ikke være så avansert. Du kan selvfølgelig lage et stort og flott kurs, men du kan også lage bittesmå. Her har du 54 ideer fra meg til deg – for å få tankehjulet ditt til å begynne å spinne.

54 kurs idéer til ditt neste online kurs

1. Hvordan lage maler i Canva
2. Hvordan skrive leserinnlegg
3. Sykepleier? Hvordan få A på anatomi eksamen 
4. Imponer til jul: Julebaking for nybegynnere.
5. Stol-yoga for pensjonister: 6 ukers videokurs. 
6. Hvordan bli en AirBnb superhost!
7. Lær å spille piano på under 2 uker.
8. Urter: lær å bruke urter til salver og medisin. 
9. Trening i mammapermisjon. 
10. Hvordan du faktisk finner en kjæreste på Tinder.
11. 10 essensielle tips for å gjøre mammarollen gøy og givende! 
12. Eiendom: steg for steg i investering, oppussing og salg
13. Bli en mester i fermentering.
14. Finn tilbake til kjærligheten i ekteskapet.
15. Bilderedigering i Lightroom for nybegynnere.
16. Farger, stil og mote for kvinner over 50.
17. Hvordan starte en nettbutikk for under kr. 1000.
18. Introduksjon til sosiale medier.
19. Høner i hagen: En bærekraftig matkilde.
20. Hvordan løse konflikt mellom søsken.
21. Lær å spille 5 julesanger på gitar – på under 2 uker!
22. Hvordan oppdra en lykkelig hund.
23. Introkurs i NLP.
24. Hvordan skrive den perfekte CV.
25. Lær å lese tarotkort.
26. Intervjuteknikk for nye ledere.
27. Hvordan lage bærekraftig og giftfri såpe med eteriske oljer. 
28. Hvordan strikke en Mariusgenser på en helg.
29. Regnskap for nybegynnere.
30. Bygg muskler med hjemme trening.
31. Nybegynner guide: Dyrk dine egne grønnsaker.
32. Hvordan bruke Adobe Pro
33. Hvordan skrive en novelle
34. Lær å danse ungdommens fortnite danser
35. Hvordan bli en god leder
36. Hvordan få den lønnsøkningen du fortjener
37. Hvordan skrive en sang
38. Hvordan sette opp en blogg
39. Hvordan gjøre førstehjelp på nyfødte
40. Hvordan bruke ‘feng shui’ i hjemmet
41. Hvordan starte en restaurant
42. Hvordan lage vietnamesisk mat
43. Hvordan lage vegansk mat på budsjett
44. Hvordan sy din egen kjole
45. Hvordan bli en make-up artist
46. Hvordan øke muskelmasse fort
47. Hvordan promotere nettsiden din
48. Hvordan meditere
49. Hvordan bruke JavaScript
50. Hvordan bli en DJ, og få spillejobber
51. Hvordan bygge en platting som varer
52. Hvordan bli grafisk designer
53. Hvordan kjøpe ditt første investeringsobjekt
54. Hvordan bli mer produktiv som gründer

Som du ser er det ingen begrensninger for hva man kan lage kurs om. Man kan lage kurs om alt mellom himmel og jord. Her er det kun fantasien som setter grenser! Så ta frem notatblokken din og kjør en liten idémyldring med deg selv. INGEN idéer er for dumme! Skriv ned absolutt alt du kan og kommer på! Alle interesser. Ting du vanligvis hjelper venner og familie med. Ting du er bedre enn vennene dine på. Et eller annet sted på blokken din, mellom alle seriøse og mindre seriøse idéer du har drodlet ned på papiret, finner du den ene lille der lidenskapen er størst. Og det er den idéen du skal jobbe videre med!

Fortell meg gjerne hvordan det går i løpet av prosessen, eller ta kontakt hvis du har noen spørsmål! Jeg gleder meg til å høre om akkurat din kursidé!

+ Vis kommentarer

- Hide Comments

legg igjen en kommentar

  1. Lydia Kroos says:

    Jeg heter Lydia Kroos. Da mannen min forlot meg, var jeg traumatisert og knust og klarte ikke å ta meg selv på flere måneder. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få ham tilbake, men til ingen nytte. Jeg dro til en annen by i håp om at jeg kunne begynne på nytt. Jeg kom i kontakt med en annen mann som jeg prøvde så godt jeg kunne å være sammen med, men det gikk ikke fordi jeg ikke kunne elske ham. Jeg visste at jeg fortsatt elsket og ville ha mannen min tilbake til meg. Så jeg begynte å søke etter hjelp, og det var da jeg fant DR ISIKOLO fra forskjellige synspunkter jeg leste om ham. Vi snakket sammen og jeg fikk ham til å forstå alt jeg trengte å vite, og jeg trodde på ham og fulgte prosedyrene. Han jobbet for meg og gjenopprettet kjærligheten og forbindelsen mellom meg og mannen min, og like etter 48 timer som han lovet, søkte mannen min etter meg og vi snakket sammen og han kom ned for å se meg hvor jeg er og vi fant opp ting og ble glade sammen igjen. DR ISIKOLO er pålitelig og han kan hjelpe deg også hvis du kontakter ham for noe. Bare tekst ham via WhatsApp +2348133261196 eller send ham en e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

100 Reels idéer

HENT HER

GRatis ressurs

Instagram e-bok

HENT HER

Gratis ressurs

 Top Resources

Den ultimate planleggeren


Det er mulig å:
• Å bryte ut av tidsklemma
• Få tid til det du faktisk ønsker
• Våkne uthvilt og med kontroll
• Endelig ha overskudd
og få slutt på prokrastineringen en gang for alle

Bestill nå!

VIP PLANLEGGER

Få kontroll
Nå målene dine