Business

Verdens enkleste produktivitets-hack!

January 17, 2022

Hvis jeg sier at du har langt flere timer til rådighet enn du tror – ville du trodd meg?

Jeg er Stine

SOME EKSPERT OG MARKEDSFØRINGSNINJA!
På denne bloggen får du nyheter, kunnskap og gøye ting om markedsføring og sosiale medier

hallo!

Klar for å skape muligheter?

La oss jobbe sammen!

Dette er begynnelsen på alt du drømmer om, og jeg er her for å hjelpe deg.

Føler du deg noen gang fanget i «tidsklemma», med en evig lang “to do”-liste som aldri tar slutt? Sitter du med dårlig samvittighet for at du ikke er produktiv nok? Det er faktisk mulig å gjøre noe med det! Hvis jeg sier at du har langt flere timer til rådighet enn du tror – ville du trodd meg? La meg gi deg mitt aller beste produktivitets-hack!

Slik er du produktiv

Jeg fikk helt sjokk den første uken jeg skrev ned hva all tiden min gikk til. Jeg, som lenge har vært opptatt av produktivitet, fikk meg en aldri så liten øyeåpner! Der, på papiret rett foran meg, fant jeg timesvis av tid til prosjekter jeg trodde jeg måtte utsette. Hvorfor? Fordi tiden min gikk bort til  mye jeg ikke visste om. Til og med ting jeg ikke likte å bruke tid på… Det var først da jeg kartla mønsteret mitt jeg så hvordan tidsklemmen var blitt min unnskyldning, og at jeg trengte et hack for å snu trenden. 

Hemmeligheten ligger i hva du bruker tiden din på

Vi har alle 24 timer i døgnet. Og alle snakker om at de trenger MER tid. Men det finnes ikke mer tid. Beyonce har også 24 timer i døgnet.. En klisjé-quote for mange, men det ligger en stor sannhet i det. Hemmeligheten ligger i hva vi bruker disse 24 timene til. Jeg anså meg selv som en relativt produktiv person, og trodde rett og slett at maksgrensen min var nådd. Helt til den første uken jeg målte hver eneste time i døgnet mitt. Så om du føler deg overveldet og overarbeidet, gjør dette i én uke. Jeg kan, her og nå, garantere deg en “aha”-opplevelse.

Du vil ikke på magisk vis få mer enn 24 timer i døgnet (jeg lover å sende deg melding om jeg en dag oppdager at det er mulig), men du vil få oversikt og kontroll på dagen din!

*** Bonus *** 

Du vil også få oversikt over:

 • Oppgaver du kan eliminere
 • Oppgaver du kan delegere
 • Hvordan du faktisk ønsker at dagene og ukene dine skal se ut

“Jeg har ikke tid

Vær helt ærlig nå. Hender det at du bruker denne unnskyldningen? Jeg har selv brukt den flere ganger, men jeg prøver å være bevisst på at det nettopp er det – en unnskyldning. For de aller fleste av oss har nemlig mye mer tid enn vi tror. La oss ta en titt på bildet under:

 • 40 timer jobb (en «normal» arbeidsuke er 37,5 timer)
 • 56 timer med søvn = 8 timer søvn hver natt
 • 42 timer ren «familietid» = 6 timer hver dag
 • 30 timer = ?

Hva går dine 30 timer til? 

I vår familie har vi to barn under tre år. Vi er også selvstendig næringsdrivende begge to, som gjerne fører med seg en god del jobbing i løpet av en uke. Likevel finner vi tid til det meste av det vi vil, nettopp fordi vi er bevisste på hva vi bruker tiden vår på og prioriterer deretter. Vi er flinke til å strukturere opp dagene våre, og vi deler opp tiden vår slik at vi får tid til både barn, business og oss selv. Vi deler også opp «ansvaret» for barna. Noe tid på mannen (der jeg jobber), noe tid på meg (der han jobber) og masse deilig felles familietid der ingen av oss jobber! Du kan lese mer om denne fordelingen her.

Bli bevisst på tiden din

 • Er du en av dem som pleier å ta med deg telefonen inn på toalettet, og blir sittende og scrolle lenge etter at du er ferdig? Da kan en kjapp tissepause fort utgjøre mye tid i løpet av en uke.
 • Åpner du sosiale medier når du trenger en pause, for eksempel når du lager deg en kopp kaffe?
 • Hvordan er det med pushvarsler på telefonen din? Å åpne oversikten over skjermtid på telefonen kan kanskje by på noen overraskelser 
 • Ser du på serier?
 • Hvor ofte handler du mat på butikken?
 • Trener du?
 • Leser du nettaviser?

Mye av denne tiden er «need to», men det er også mye «nice too» på denne listen. Når du blir bevisst på alt du bruker tid på i løpet av en uke kan du tilpasse antallet timer du bruker på de forskjellige tingene, og dermed bli mer effektiv. Ukeshandle i stedet for å handle litt hver dag. Bestille på nett slik at du slipper å bruke tid på å dra fysisk i butikken. Legge igjen telefonen i stuen når du går på do, slik at scrolletiden minimeres til det antall timer du bevisst har satt av til det. Slutte å “binge” serier til langt ut på natten, og unn deg heller 1-2 episoder av favorittserien hver kveld. You get the drill.

La meg hjelpe deg!

Hva synes du er det vanskeligste med lange “to do”-lister og manglende tid? Har du forsøkt å  kartlegge hva du bruker tiden din på i løpet av en uke? Begynn med det, så er jeg sikker på at du brått vil finne noen ekstra timer til de prosjektene du virkelig brenner for!

Som vanlig er jeg å finne på DM på instagram hvis du trenger heiarop, high fives eller en sparringspartner. Jeg er her for at nettopp DU skal lykkes med dine mål og din business!

P.S. Om du vil se helt konkret hvordan jeg planlegger mine dager og uker, sjekk ut min nye VIP Planlegger. Her får du en eksklusiv kvartalsplanlegger som hjelper deg å knuse alle målene du har satt deg! Si farvel til overveldende “to do”-lister og strukturer opp dagen din for suksess!

+ Vis kommentarer

- Hide Comments

legg igjen en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

100 Reels idéer

HENT HER

GRatis ressurs

Instagram e-bok

HENT HER

Gratis ressurs

 Top Resources

Den ultimate planleggeren


Det er mulig å:
• Å bryte ut av tidsklemma
• Få tid til det du faktisk ønsker
• Våkne uthvilt og med kontroll
• Endelig ha overskudd
og få slutt på prokrastineringen en gang for alle

Bestill nå!

VIP PLANLEGGER

Få kontroll
Nå målene dine