Sosiale medier

The OG App skal gi oss tilbake Instagrammen vi elsker

September 28, 2022

Og gi kontrollen tilbake til brukerene!

Jeg er Stine

SOME EKSPERT OG MARKEDSFØRINGSNINJA!
På denne bloggen får du nyheter, kunnskap og gøye ting om markedsføring og sosiale medier

hallo!

Klar for å skape muligheter?

La oss jobbe sammen!

Dette er begynnelsen på alt du drømmer om, og jeg er her for å hjelpe deg.

Dette er ikke en ny sosiale medier plattform. Det er en app som lar deg logge inn på Instagram, og lover deg Instagram-feed uten annonser og forslag til annet innhold.

Illustrasjon av The OG App og Instagram sine startsider
Foto: The OG App

Instagram har vært litt “all over the place” den siste tiden. Det er oppdateringer etter oppdateringer.😅 Vi snakker Reels, remixer, algoritmer, NFT’er, IG Candid (Instagrams nye testversjon av BeReal) og mye mer.

Brukere er blitt lei av at Instagram konstant prøver å være noe den ikke er. Eller, hvertfall noe et stort antall brukere ikke ønsker den skal være. Derfor har Ansh Nanda og Hardik Patil laget The OG App.

The OG App?

“OG” betyr opprinnelig. Det er akkurat det denne appen forsøker: Å ta Instagram tilbake til sånn den var, med brukerene i fokus. Appen fjerner alle annonser og forslag til nytt innhold i Instagram-feeden, lar brukere lage alternative feeder og dele dem med venner. Litt som Twitter-lister. Du kan for eksempel lage en feed for mat og en for kjendiser – uten å i det hele tatt følge kontoene!

Illustrasjon av The OG App

Appen gir også brukere muligheten til å stoppe oppdatering av feeden på 24 timer. Altså vil du ikke få nytt innhold på et døgn. En slags digital selvpleie, hvor appen bidrar mot endeløs scrolling.

Hvorfor lage ny app?

Nanda og Patil, paret bak appen, forteller at de lagde appen fordi de ønsket å gi tilbake mer av kontrollen til brukerene igjen. De har begynt å jobbe med flere SoMe-apper for å gi en bedre opplevelse. Instagram var først ut.

“Vi så venner og familie bli påvirket av sosiale medier, hvor de til og med slettet apper fordi de ikke hadde nok alternativer til å moderere det de så”, sa paret bak appen til TechCrunch. De fortalte videre at de startet med Instagram fordi de mener det er appen med det giftigste forholdet med sine brukere.

I nær fremtid ønsker grunnleggerne av appen å introdusere flere nye funksjoner. Blant annet egendefinerte feeder med private kontoer, deling av egendefinerte feeder med venner, nedlasting av stories, og sortering av feeder ved bruke av filtre som “nylig, “hot” og “topp denne uken/måneded/alle”

Ps! Lær mer om SoMe-oppdateringer her Eller hopp inn på Insta og si hei!

+ Vis kommentarer

- Hide Comments

legg igjen en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

100 Reels idéer

HENT HER

GRatis ressurs

Instagram e-bok

HENT HER

Gratis ressurs

 Top Resources

Den ultimate planleggeren


Det er mulig å:
• Å bryte ut av tidsklemma
• Få tid til det du faktisk ønsker
• Våkne uthvilt og med kontroll
• Endelig ha overskudd
og få slutt på prokrastineringen en gang for alle

Bestill nå!

VIP PLANLEGGER

Få kontroll
Nå målene dine